Temadag med David Steele

HVORDAN LEVE UT DITT KALL? Lørdag 26. oktober får vi et gledelig gjensyn med David Steele på Vigra bedehus. Han skal ha en temadag om «Hvordan leve ut ditt kall?»

Visste du at alle kristne har et personlig kall? Å være bevisst det kall Gud har gitt en, kan bidra til å se en klarere sammenheng mellom kall, tjeneste og utrustning. 

 

På denne temadagen vil David snakke om at hver og en av oss er skapt for en spesifikk hensikt. Han vil peke på vår avhengighet av den hellige ånd for å kunne leve ut vårt kall. Han vil også snakke om hva som kan hindre oss fra å kjenne vårt kall eller leve ut vårt kall. 

 

David og konen Hannah bor i Budapest, og driver en tjeneste de kaller ‘Truth Planters’ (Sannhets-plantere). De ønsker å plante Sannheter fra Guds ord gjennom undervisning og samtale/forbønn. De driver også evangelisering og godhet blant Romani-folket i Budapest. Det er tre andre som er del av teamet deres, og to av de får dere møte her. 

 

Du er hjertelig velkommen til Vigra bedehus lørdag 26.oktober kl 10-16. Midt på dagen har vi en lunsjpause. Ta med matpakke så ordner vi med kaffe/te og annen drikke. 

 

Fri entré. Ingen påmelding. Arrangementet er åpent for alle.

Arr: Hyrdehjerte

  • Publisert

For å se en film der David Steele forteller om hva han skal snakke om, følg lenken:

 

https://1drv.ms/v/s!Apo5hThAZ-VCgZxr9cA7Sy0eLUUoMA